دوشنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۸
سرویس : بورس کالا
کد خبر : ۱۰۰۵
گزارشگر : ۴۲۸۲
مسئول معاملات کالا
سرویس بورس کالا
علی سعیدی خبر داد؛

خزانه بانک آینده با ظرفیت ۱۵۰ هزار قطعه سکه طلا در بورس کالا گشایش یافت/ ابزاری جذاب برای عامه مردم و سرمایه گذاران

علی سعیدی عضو هیأت مدیره بانک آینده با اعلام خبر گشایش خزانه این بانک به منظور انجام معاملات گواهی سپرده سکه طلا در بورس کالا طی روز گذشته گفت: یکی از اقدامات مهم بانک آینده، گسترش ابزارهای نوین معاملاتی نظیر گواهی سپرده کالایی با همکاری بورس کالای ایران است

خزانه بانک آینده با ظرفیت ۱۵۰ هزار قطعه سکه طلا در بورس کالا گشایش یافت/ ابزاری جذاب برای عامه مردم و سرمایه گذاران

عضو هیأت مدیره بانک آینده در گفت و گو با مسئول معاملات واحد کالا با بیان اینکه ظرفیت خزانه بانک آینده، ۱۵۰ هزار قطعه سکه طلا است اظهار داشت: در صورت استقبال سرمایه گذاران، بانک آینده در راستای توسعه بازار مالی، تعمیق بازار سرمایه و تسهیل در ارائه خدمات بانکی، ظرفیت خزانه سکه طلا را افزایش خواهد داد. که در این راستا از روز گذشته خزانه بانک برای دریافت سکه طلا و انجام معاملات گواهی سپرده گشایش یافت. سعیدی پیش بینی کرد که معافیت مالیاتی معاملات گواهی سپرده سکه طلا موجب جذب شمار زیادی از سرمایه گذاران و عامه مردم به این ابزار معاملاتی بورس کالا خواهد شد. 

وی افزود: این بانک در نظر دارد با تسهیل در فرآیند توثیق گواهی سپرده کالایی و با افزایش کاربری محصول، شرایط پذیرش بیشتر از سوی جامعه را فراهم کند. علاوه براین هر کالایی که گواهی بر روی آن صادر می شود به صورت روزانه، قیمتی شفاف خواهد داشت و باید برای گسترش آن، تمهیداتی در جهت رشد جذابیت آن برای سرمایه گذاران اندیشیده شود. 

سعیدی خاطرنشان کرد: معافیت مالیاتی موجب جذب شمار زیادی از سرمایه گذاران و مردم به این ابزار معاملاتی می شود و افزایش حجم معاملات را در پی خواهد داشت.

عضو هیأت مدیره بانک آینده با اشاره به اقدامات توسعه ای بورس کالا  و طراحی ابزارهای نوین گفت: بانک آینده با همراهی بورس کالا، به دنبال ارائه محصولات و خدماتی است که جذابیت لازم برای جذب طیف گسترده‌تری از مردم را داشته باشد و کاربرهای بیشتری را به خود اختصاص دهد. 

وی در خصوص آمادگی خزانه بانک آینده برای انجام معاملات گواهی سپرده طلا گفت: به این منظور و با هدف جذب فعالان بازار سرمایه، بانک آینده به معرفی این ابزار از طریق ارسال پیامک در راستای ماندگاری خدمات و ترغیب و تشویق جامعه هدف به استفاده فزاینده از این ابزارها پرداخت. 

وی در ادامه افزود: سامانه نوبت دهی پذیرش سکه های طلا بر روی سایت بانک نیز طراحی و آزمایش شده است که متعاقبأ به مشتریان، اطلاع رسانی بیشتری خواهد شد.

سعیدی به مزایای این اقدام اشاره کرد و گفت: ورود بانک آینده به این حوزه، موجب ارائه خدمات نوین بانکی و بورسی به فعالان حوزه طلا و مشتریان بانک خواهد شد. خدمات نوین بانکی با کاهش هزینه ها و افزایش درآمد کارمزدی بانک ها و همچنین راحتی مشتریان از طریق سهولت و سرعت دسترسی منجر به بهبود کارایی بانک ها و تأثیر مثبت بر برندینگ بانک و در نهایت افزایش مشتری و سهم بازار بانک ها خواهد شد.

سعیدی در خصوص اقداماتی که به منظور توسعه جامعه هدف این معاملات صورت گرفته است گفت: این ابزار علاوه بر اشخاص حقیقی، برای فعالان بازار طلا و صرافان نیز جذاب است، لذا با اتحادیه طلافروشان و کانون صرافان، جهت اطلاع رسانی به اعضای آن ها مکاتبه شده است. همچنین با صندوق های سرمایه گذاری طلا (با نماد طلا، زر، عیار و گوهر) که بخش عمده ای از پرتفوی خود را به طلا و گواهی سپرده سکه طلا اختصاص می دهند، مذاکره شده است. ضمنا به شرکت های مجموعه بانک، توصیه شده است بخشی از نقدینگی خود را به خرید سکه و فعالیت در این حوزه اختصاص دهند.

وی به اقدامات مشترک بورس کالا و بانک آینده اشاره کرد و گفت: خزانه بانک آینده در زمان راه اندازی معاملات آتی نقره به عنوان انبار تحویل دهنده نقره با بورس کالا همکاری کرد و موجبات تسریع در عرضه این محصول به فعالان بازار آتی را فراهم نمود. 

سعیدی در پایان گفت: همچنین بانک آینده قصد دارد به عنوان سومین بانک تسویه در معاملات مشتقه با بورس کالا همکاری کند. این بانک به همکاری خود با شرکت بورس کالای ایران در طراحی معاملاتی همچون گواهی سپرده نقره و گواهی سپرده شمش طلا نیز ادامه خواهد داد.

تعداد بازدید : ۳۹۸
(دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۰) ۱۶:۲۸
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید